ALO: U „Dvoru“ od gejeva falim samo ja!

Glavni i odgovorni urednik „gej eho portala“ Predrag Azdejković ipak neće ući u „Dvor“, kao što se prethodnih dana spekulisalo, jer bi, kako on kaže, u tom slučaju zavladao gej lobi na imanju u Šimanovcima!

– Drugi mediji su na nekim internet forumima videli raspravu da ulazim u „Dvor“, pa je sad oko toga čitava frka. Ne ulazim jer bi onda zavladao gej lobi i bili bismo većina tamo. Osim toga, mene plaši Maja Nikolić. Ona bi u horor filmovima glumila one psihopate s nožem što se šunjaju iza leđa. Takođe, plaši me Đus. Mislim, kad bih ga sreo u nekoj mračnoj ulici, ja bih se oduzeo od straha, ali mislim da je skroz super lik. Mislim da bi me Dejan Milićević, kada bih ušao tamo, mnogo nervirao, kao što je počeo da me nervira od samog početka emitovanja kada je izjavio da mu je jedna od najvećih vrlina to što je rođeni Beograđanin – rekao je Predrag i dodao da je veza koju je pevačica Maja Nikolić pominjala između Bokija 13 i Dejana Milićevića fizički nemoguća, kao i to da niko u rijalitiju ne bi imao muda da mu priđe i otvoreno flertuje sa njim.

– Maja je zla kučka. Mislim da je ta veza fizički nemoguća, osim ako „ono“ ne rade „leđa o leđa“, kako kaže pesma Željka Joksimovića – kaže Azdejković.

Predrag: Danijela bih razbio od …!

Na pitanje ko je njegov tip u „Dvoru“, Azdejković je rekao da voli samo čoveka s kojim je u emotivnoj vezi, ali da ne bi odoleo ni Danijelu Pavloviću.

– Kao „oženjen“, sad moram da kažem da na svetu za mene postoji samo moj čovek i niko drugi, da samo njega volim, samo njega želim i da u mom srcu nema mesta za drugog, ali ja bih ovog malog Danijela razbio od …! – naveo je Azdejković.

Ko je koliko gej?!

Našeg sagovornika smo zamolili da nam u brojkama da procenu ko je koliko gej od aktuelnih takmičara u „Dvoru“:

Boki 13 1.426%
Danijel Pavlović 714%
Miloš Bojanić 85%
Dejan Milićević 823%
Lana – 22%
bebi dol 55%