Kara Delevinj, Ajrland Boldvin i Majli Sajrus su perjanice novog trenda – lezbijskih veza u šou-biznisu. Ili ipak ne? Možda su samo hrabre devojke koje su se usudile da otvoreno govore o seksualnosti.

Ljubav dolazi u svim oblicima. I pogađa bez upozorenja. Ne, ovo nije potpis za strip “Love is“, ovo su činjenice. Njih najbolje prezentuju Kara Delevinj, Majli Sajrus i Ajrland Boldvin koje putem društvenih mreža dele fotke na kojima razmenjuju nežnosti sa ženama, iako su donedavno preferirale muškarce.

– Još uvek čekam da neki muškarac izađe i kaže: “Ja volim i devojčice i dečake“. Ženama je u startu lakše, jer se na žensku biseksualnost i homoseksualnost drugačije gleda i sa više naklonosti. Ne znam da li je to trend, jer bi trend trebalo da obuhvata oba pola, a muškarci se još uvek plaše da otvoreno govore o svojoj seksualnosti. Lično imam blagi otklon prema estradi, jer smatram da sve što ljudi iz tog miljea rade, rade bar malo zbog marketinga. Ipak, ne verujem da te dame lažu – rekao nam je LGBT aktivitsa Predrag Azdejković.

Ajrland Boldvin u vezi s reperkom

Ćerka Kim Bejsinger i Aleka Boldvina je u šemi sa reperkom Ejndžel Hejz. I dok plavuša nije želela da komentariše njihov odnos, njena devojka je potvrdila bez dlake na jeziku: ”Mi imamo seks, a prijatelji ga nemaju. Nikad nisam spavala ni sa jednim mojim prijateljom. Mogu sada da zamislim reakcije čitalaca, ali to je tako”, rekla je Ejndžel.

Kara Delevinj Loša cica s modnih pista

Kara je učvrstila poziciju skandal majstora provokativnim fotkama na kojima je sa glumicom Mišel Rodrigez. Njih dve su bile u vezi, a pošto su raskinule, Kara se slikala u krevetu s čak dve devojke. Sada se priča da je zavela devojku Bredlija Kupera – Suki Voterhaus.

Majli Sajrus interesantna lezbijka

Majli se, pevajući u Stejpls centru u Los Anđelesu nedavno poljubila sa koleginicom Keti Peri. To nije prvi put da se ljubi s devojkama iz publike. Sama je jednom prilikom napisala na svom Tviter nalogu: “Često me nazivaju ružnom lezbijkom. Ili možda ne. Dajte, nazovite me bar interesantnom lezbijkom, tako je bolje“.