Urednik portala Gej eho izvređao Stojanovića, pa je on protiv njega podneo krivičnu prijavu, zbog čega je Predrag prekjuče bio na razgovoru u policiji

BEOGRAD – Kakav sve šljam leži u Aleji velikana, ne bi me čudilo da i Boban Stojanović završi tamo, napisao je Predrag Azdejković, urednik portala Gej eho, na Fejsbuku.

Prozvani LGBT aktivista izvređao je Stojanovića, pa je on podneo krivičnu prijavu protiv njega. Azdejković kaže da je ovaj status bio krajnje satiričan, a da ga je postavio jer je gej pokret u očajnoj situaciji i da je za to, pre svega, odgovoran Stojanović.

– Ako uzmemo u obzir u kakvom nam je stanju država i da 30.000 ljudi iz nje pobegne, mislim da je to pre svega odgovornost mnogih naših velikana koji su umrli i spasli se, a nama ostavili ovo sranje. Zato sam napravio paralelu i napisao da me ne bi čudilo da i Boban postane velikan koga će u Aleji velikana sahraniti – ističe Azdejković i dodaje da je pre dva dana bio na razgovoru u policiji, jer je Stojanović protiv njega podneo krivičnu prijavu:

– On se zbog mog statusa osetio ugroženim i zato je podneo krivičnu prijavu. Mi smo se posle postavljanja tog mog statusa pet puta videli i ja zaista nisam primetio da se on ponašao kao neko čija je bezbednost ugrožena. Policiji sam rekao sve što i vama. Gej pokret je u očajnom stanju, pa zbog toga Boban pokušava da me ućutka kako ne bih kritikovao više njegov rad. On i Goran Miletić su štetočine LGBT pokreta.

S druge strane, Stojanović kaže da to što radi Azdejković nije fer i tvrdi da on nije podneo prijavu:
– Ja nisam podneo krivičnu prijavu protiv njega. Mi iz Kvirije redovno skupljamo sve preteće poruke i šaljemo ih policiji, pa postoji mogućnost da je ta poruka tako dospela do policije, ili je u pitanju anonimna prijava, zaista ne znam. Azdejković nije kolegijalan, ali mi poštujemo svačiji rad.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova do zaključenja broja nismo dobili odgovor ko je tačno podneo krivičnu prijavu protiv Azdejkovića.