NOVI SAD, 14. januar 2012, (Njuz) – Nakon pritužbe da je vibrator koji je platila 1.590 dinara neispravan, Novosađanka Stanka B. morala je radi popravke da se slika dok je isprobavala vibrator i da te fotografije pošalje ovlašćenom servisu u Beogradu.

Iz servisa joj je poručeno da je vibartor ispravan, a da je ona frigidna i da joj vagina nije bila dovoljno vlažna.

Stanka je udovica koja već pet godina živi sama i odlučila ja da vibrator kupi sebi kao poklon za Novu godinu. Nekoliko dana kasnije požalila se servisnoj službi u Novom Sadu da ne vibrira dobro.

– Vibrator ne vibrira adekvatnom jačinom. Pozvala sam servis u Novom Sadu i oni su bez da su pogledali aparat rekli da je vibrator takav. Iz Beograda su zahtevali da probam vibrator i da sve to snimim. To sam i uradila, a odgovor koji sam dobila glasio je da sam frigidna i da mi vagina nije bila dovoljno vlažna, i da ukoliko i dalje nisam zadovoljna, donesem vibrator u Beograd i da ga tamo pred serviserima još jednom isprobam  – priča Stanka.

Serviser iz Beograda Rade Blažović, koji je Stanki poslao ovaj odgovor, kaže da je od strane servisne službe bilo neosporno dokazano da je Stanka frigidna.

– Ovlašćeni servis je potvrdio tehničku ispravnost vibratora i konstatovao da je nažalost problem u gospođi Stanki. Često se dešava da korisnici ne pročitaju pravila pre upotrebe, jer su vibratori novije generacije drugačiji od starih modela, pa ih pogrešno koriste, ali u slučaju Stanke iz Novog Sada to nažalost nije bio slučaj – kaže Blažović.

Piše: Predrag Azdejković