Uredništvo “Gay Echo” portala izdalo je trojici farmera uverenje o heteroseksualnosti kojim će, kako kažu, biti zaustavljene spekulacije o seksualnoj orijentaciji Alibabića, Panajotovića i Mitrovića

U nameri da pomognu Alibabiću, Panajotoviću i Mitroviću o čijoj se seksualnoj orijentaciji stalno spekuliše, urednici portala “Gay Echo” su odlučili da trojici učesnika “Farme” izdaju grupno uverenje kojim se potvrđuje da su njih trojica heteroseksualci i da nikada nisu imali seksualne odnose sa osobama istog pola!

U svom prepoznatljivom ironičnom stilu, u saopštenju koje je potpisao poznati gej aktivista Predrag Azdejković se navodi:

– Uredništvo “Gay Echo” portala izdalo je prvo grupno Uverenje o heteroseksualnosti učesnicima “Farme”. Seksualna orijentacija Danijela Alibabića, Filipa Panajotovića i Filipa Mitrovića je konstantna tema u domaćim medijima i tema spekulacija javnosti, iako se pojedini svojski trude da to demantuju seksualnim avanturama sa osobama suprotnog pola pred kamerama. Čak im ni to ne pomaže, te je “Gay Echo” portal odlučio da im dodatno pomogne izdavanjem ovog grupnog Uverenje o heteroseksualnosti, koje će svakako zaustaviti spekulacije o njihovoj seksualnoj orijentaciji. Ovom prilikom pozivamo sve javne ličnosti, kao i građane i građanke Republike Srbije koje muči slična muka, da nam se obrate kako bi i oni dobili Uverenje o heteroseksualnosti.

Takođe, ovaj portal podseća da su slična uverenja do sada izdata Milanu Stankoviću, Mariji Šerifović, Mladenu Raduloviću, Branislavu Banetu Jankoviću, Dejanu Milićeviću, Aleksi Jeliću i Žarku Stojanoviću.