Blic: Ivan Ivanović želi da ugosti Mitrovića i Tijanića

Zašto „Prva srpska televizija“, pitao je voditelj Ivan Ivanović svoje kolege na konferenciji povodom novog imena i nove programske šeme dosadašnje Televizije „Foks“. Odgovori su bili različiti, ali cilj svih zaposlenih je isti: Da postanu prvi i najbolji i da pobede konkurenciju.

Ivan Ivanović će u drugoj sezoni svoje popularne emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ pokušati da ugosti Aleksandra Tijanića i Željka Mitrovića kao direktore konkurentskih kuća.

– Mislim da bi njih dvojica imali šta da kažu i objasne publici. Mogli bi i da govore o sistemu funkcionisanja konkurentskih televizija.

Goste bira po dva principa – po opštoj popularnosti u Srbiji i po događajima i aktuelnostima u tom trenutku.

– Pravi primer je bio sa Predragom Azdejkovićem, koji je dokazao da gost ne mora biti toliko poznat – kaže Ivan i tvrdi da je ta emisija bila pun pogodak.

– Sa druge strane, za neke ljude uvek je pravi trenutak. Takvi su Dragan Nikolić, Novak Đoković, Ceca…

Voditelj kaže da nikada nije imao problema sa ličnostima koje nije štedeo u svojoj emisiji.

– Koncept moje emisije je zamišljen kao reakcija na sve što pročitam u novinama, pa je i „Blic“ jedan od izvora inspiracije – kaže Ivan i tvrdi da ga neki čak i pohvale.

– Nikada nisam imao problem ni sa jednim političarem. Čak sam nekoliko puta dobio pohvale za svoju emisiju i to mi je drago jer znači da i oni imaju smisla za šalu i da imaju razumevanja za ovaj format koji postoji svuda u svetu, gde ljudi takve emisije rade takođe bez problema.