Gej zove obrazovca na tucanje!

Najpoznatiji srpski gej aktivista Predrag Azdejković uputio je vođi desničarskog pokreta „Obraz“ Mladenu Obradoviću otvoreni poziv na tucanje!

U duhu najvećeg hrišćanskog praznika, direktor GLIC-a je na fotografiju uskršnjeg jajeta namontirao portret srpskog nacionaliste u majici sa prepoznatljivim sloganom „Čekamo vas“ uz komentar „da se tucamo“! Azdejković za „Alo!“ kaže da se na provokativnu fotomontažu odlučio isprovociran, kako je rekao, simboličnom zatvorskom kaznom koju je Obradović dobio zbog izazivanja nereda tokom gej parade.

– To sam uradio da bih izbacio svoj bes zbog svih gluposti oko njegove presude. I on, i Ceca, i svi ostali prolaze nekažnjeno za stravična kršenja zakona i ovo je moj komentar na to – poručio je gej aktivista. On je siguran da bi iz ovog duela sa Obradovićem izašao kao pobednik.

– Imam tvrdo jaje! Ja kad tucam, jaja ne ostaju. A i držim se onog starog običaja da ko pobedi, nosi jaje kući, pa bi Mladen sigurno ostao bez jaja – zaključio je Azdejković.

Vođa „Obraza“, međutim, nije se dao isprovocirati.

– Sve što ću reći je – Hristos vaskrese! – kratko je u duhu pravoslavlja prokomentarisao Obradović prozivke gej aktiviste.