Rijaliti šou program „Parovi“, koji startuje 24. decembra, biće gledaniji i provokativniji nego prethodne sezone. Ulazak u luksuznu kuću i borbu za novčanu nagradu najavili su u paru Predrag Azdejković i Boki 13.

Naime, po estradnim kuloarima se već neko vreme priča da će jedan od glavnih aduta nove sezone „Parova“ biti dosad najkontroverzniji par u rijaliti programima kod nas, LGBT aktivista i urednik portala GLIC Predrag Azdejković i voditelj i pevač Boki 13. Planirano je da njih dvojica uđu u kuću nekoliko dana posle novogodišnjih praznika. Inače, Bokiju bi ovo posle „Velikog brata“ i „Farme“ bilo treće učešće u rijaliti šouu, dok bi Azdejkoviću bilo „vatreno krštenje“.

Predrag Azdejković za „Pravdu“ kaže da pregovori o tome još traju, ali da što se njega tiče, on i Boki su već par u poznatom rijaliti šouu.

– Da. Sve je tačno, samo još treba da utvrdimo ko će koga, odnosno ko će spavati na kojoj polovini kreveta. Ako treba izvlačićemo štapiće. Sada kreće prednovogodišnja euforija i dobra hrana, pa nije trenutak da sad odmah ulazim u „Parove“, ali posle Božića i Srpske nove godine eto mene da se malo rijalitišem. Čuo sam da moj partner u paru više voli „Vitona“ od „pitona“, ali bez obzira na to, verujem da ćemo se lepo slagati i gledaocima prirediti pravi spektakl – kaže Azdejković.

Boki 13 nije bio dostupan za komentar na ovu temu.