Pravda: Poljubili se Baki i Bane

Široj javnosti je poznato da je maneken Branislav Janković imao bližih kontakta sa muškarcem, tačnije da se ljubio za potrebe snimanja spota Nives Celzijus za numeru „Bijesna“, ali da je Baki sklon istom polu, e, to još niko nije znao. Ali, sada ni to više nije tajna! Naime, posle kraćeg premišljanja, Baki se poljubio sa Banetom! I to, u usta! Međutim, nakon što je to uradio, denser se prilično smorio, pogotovo kada su ostali ukućani krenuli da ga prozivaju.
– Ej, Baki, znaš ono – za sve postoji prvi put! – rekla je Natalija i počela da peva pesmu Halida Bešlića „Prvi poljubac davno zaboravljen“, sa malo izmenjenim tekstom „Prvi poljubac na ’Farmi’ pao je“.

I pod parolom „Ko će koga, nego svoj svoga“, Natalija je nastavila da zadirkuje Bakija, koji je sve vreme sedeo u šoku.

– Baš ste mi slatki – rekla je članica „Trik FX“, a Baki je samo dodao:

– Neću više ovo ni da igram – aludirajući na masne fote, zbog kojih je i poljubio Baneta.

I dok se Baki kajao što je to uradio, Bane je sedeo mirno, jer mu ljubljenje sa muškarcima nije strano.

– Lepo je rekao Aca, ova „Farma“ će biti „Farma“ ljubavi i čovekoljublja. Čovek ljubi čoveka – našalio se Bata, iako nekima i nije bilo do šale, i dodao:

– Sutra, ako zapadne da se dve žene poljube, ne treba to da ne urade – završio je Zdravković sa svojim prozivkama.

I dok je Baki slušao šale na svoj račun, pogled mu se ponovo sreo sa Banetovim, na šta je denser burno reagovao

– Gde baš s njim da mi zapadne da se ljubim?! Kad vidim Baneta, osetim neki strah – rekao je Baki.

Biće muški hopa-cupa

Poznati gej aktivista i urednik portala koji prati život pripadnika LGBT populacije, Predrag Azdejković, kaže za „Pravdu“ da je oduševljen poljupcem između Baneta i Bokija, i da sada veruje da bi moglo da dođe i do prvo seksa na „Farmi“ ali – muško-muškog!

– Ovo je fenomenalno i vrlo je lepo videti sočan gej poljubac na jednoj nacionalnoj televiziji, pa još uživo! Do sada smo to imali prilike da vidimo samo u nekim stranim serijama ili filmovima, ali ovo je prava stvar i, bez obzira što je to bio zadatak u fotama, mislim da možemo do kraja serijala očekivati seks između Baneta i Bakija. Tri meseca su dug period. Ako se za vreme trajanja „Farme“ strasti i emocije između densera i manekena razbuktaju, neće ništa sprečiti hopa-cupa, osim ako im ne sipaju brom u piće – komentariše događaj Azdejković.