Prva: Dođi na večeru – 1.blok

Petoro kuvara – amatera, koji se od ranije ne poznaju, okupiće se na večeri koju će spremati jedan od njih. Ko će otvoriti takmičenje, prvi prikazati majstorije sa varjačom i probiti led prilikom upoznavanja? Kakve ocene će dobiti, saznaćemo u ponedeljak.

Takmičari 1.bloka


Zorica Blagojev je montažerka. Ona je iskusna kuvarica i najavila je da će svojim protivkandidatima zabiberiti i zakuvati čorbu.


Nebojša Cocić (56) po profesiji je vajar. U emisiji će pokazati kako biti umetnik u kuhinji i od običnih recepata napraviti maštovita jela i pravu rapsodiju ukusa.


Predrag Azdejković (32) jedan od najistaknutijih gej aktivista. Urednik je veb portala GayEcho, a malo slobodnog vremena provodi gledajući filmove i serije. Kuva za prijatelje.


Milica Paligorić (20) već dve godine živi u Njujorku gde studira ekonomiju i igra košarku za koledž. Bavi se fotografijom, obožava da čita i gleda filmove. Kuva za sebe jer živi sama i trudi se da se hrani zdravo.


Aleksandar Gligorić (37) po profesiji je glumac. On je veseo i duhovit, surovo iskren i intrigantan, pravi majstor provokacije. Ne zna da kuva, i ne kuva, ali prihvatiće izazov i kuvaće iz čiste dosade. Obećao je da će čak i da pobedi.

One Comment on “Prva: Dođi na večeru – 1.blok”

  1. Svi ste bili divni samo ovaj glumac mi kvari atmosferu i raspolozenje,neznam zasto ali tako deluje na mene ,umesto njega mogao je biti neko drugi ja mislim….ali sve u svemu extra …